Cal Padrí

Cuina natural i de qualitat

Cuina casolana, autòctona, natural, fresca, elaborada, de qualitat i amb un toc de modernitat. Aquest és l’estil de la cuina del Restaurant Cal Padrí.

Sabem que no hi ha un plaer més gran a taula que assaborir uns plats preparats amb ingredients frescos i naturals. Per això, la nostra cuina casolana es basa en ingredients de temporada que collim cada dia, durant tot l’any, del nostre propi hort: verdures, hortalisses, espècies… En funció dels productes frescos i de qualitat que disposem, preparem la nostra carta i els menús.

A Cal Padrí el menú no el decideixen els cuiners, el decideix la mateixa terra.

A Cal Padrí també tenim els nostres propis corrals on criem aus autòctones, especialment el tradicional ànec mut i el gall del Penedès.

100% Penedès

Respireu profundament, sentireu que l’aire pur fa olor de terra, a natura, a muntanya, a camps, a vinyes, a arbres fruiters, a raïm, a vi… Aquest és l’ambient que rodeja el restaurant Cal Padrí.

Cal Padrí està situat al bell mig dels camps de vinyes de Castellví de la Marca, un petit municipi de l’Alt Penedès de 1.600 habitants amb bones comunicacions. Sense cap dubte és el lloc ideal per escapar de l’estrès de la ciutat, on relaxar el cos, descansar la ment i gaudir explorant tots els sentits amb una cuina casolana i autèntica del Penedès.

Cal Padrí, un ambient 100% Penedès que us farà despertar tots els sentits.

De tradició familiar

L’Avi Olivella, el fundador de la Masia Cal Gori, corral i escorxador d’aviram autòcton, va voler transmetre als seus fills i néts la cuina tradicional de festa major, és a dir, aquells àpats basats en l’ànec mut i el gall del Penedès que aplegaven a famílies senceres per celebrar la festa major de la Mare de Déu d’Agost.

Actualment, l’antiga nau de cria d’aviram s’ha transformat en el restaurant Cal Padrí, on hi trobem la foto en honor al Padrí. Està regentat per dues germanes que, amb el seu esforç diari i el suport de tota la família, treballen sota els valors que els va inculcar el seu avi per fer la feina ben feta, l’amor a la terra, l’estima a la vinya i la dedicació per la cria d’aus. Són la tercera generació de la família Olivella.

A Cal Padrí us sentireu com a casa.

Ànecs Cal Padrí

Als anys 80 vam començar la cria de l’Ànec Mut del Penedès. Des d’aleshores som la segona generació d’avicultors que continuem aquesta tradició, passant-nos la passió per aquesta feina de pares a fills.

Totes les aus es crien a l’aire lliure i s’alimenten amb cereals i verdures, així aconseguim un producte de qualitat produït artesanalment que ens ofereix una carn consistent i sense greixos. Tenim escorxador propi km 0.