Masia Cal Gori s/n.

08732 Castellví de la Marca

(Barcelona)

Horari: tancat diumenge nit i dilluns

TE: 938918268
el mirador del penedes

 

Cuina casolana, autòctona, natural, fresca, elaborada, de qualitat i amb un toc de modernitat. Aquest és l'estil de la cuina del Restaurant CAL PADRÍ.

 

Sabem que no hi ha un plaer més gran a taula que assaborir uns plats preparats amb ingredients frescos i naturals. Per això, la nostra cuina casolana es basa en ingredients de temporada que
collim a diari ) , durant tot l'any, del nostre propi hort: verdures, hortalisses, espècies... En funció dels productes frescos i de qualitat que disposem, preparem la nostra carta i els menús.

Uns menús basats en la Dieta Mediterrània i cuinats amb oli d'oliva.

 

A CAL PADRÍ el menú no el decideixen els cuiners, el decideix la pròpia terra.

 

A CAL PADRÍ també tenim els nostres propis corrals on criem aus autòctones, especialment el tradicional ànec mut i el gall del Penedès.

 

Totes les aus es crien a l'aire lliure i s'alimenten amb cereals i verdures, així aconseguim un producte de qualitat produït artesanalment que ens ofereix una carn consistent i sense greixos.

 

Com no pot ser d'una altra forma, tots els nostres plats es poden acompanyar dels millors vins del Penedès, creats als cellers de la nostra zona.

 

CAL PADRÍ, el plaer servit a taula.

 

restaurant cal padrí

La cuina casolana de CAL PADRÍ es basa en ingredients de temporada que collim a diari del nostre propi hort: verdures, hortalisses, espècies...

restaurant cal padrí

A CAL PADRÍ també tenim els nostres propis corrals on criem el tradicional ànec mut i el gall del Penedès.

Reservar

A value is required.

A value is required.
A value is required.
A value is required.
A value is required.
A value is required.
A value is required.
 
GALERIA DE FOTOS