Masia Cal Gori s/n.

08732 Castellví de la Marca

(Barcelona)

Horari: tancat diumenge nit i dilluns

TE: 938918268
el mirador del penedes

 

El gall del Penedès

El gall del Penedès és un gall atlètic de carn blanca, magra, sense greix i fàcil de digerir. Aquesta especie està emparada per la Denominació Comarcal de Productes Alimentaris, amb unes estrictes normes de criança, tant pel que fa a l’alimentació, a base de cereals lleguminosos i blat de moro; com al temps mínim que ha de tenir abans del sacrifici, mínim 3 mesos; com de relació entre animals i superfície, etc.

 

El gall del Penedès té una carn que és apreciada per ser fibrada i consistent, a més, és una bona font de proteïnes d'alta qualitat i de ferro que la fan molt adient en èpoques de creixement o d'esforç físic. Pel que fa a vitamines, destaca el seu contingut en vitamina B3 i B9, i té més fòsfor i potassi que altres carns.

 

A CAL PADRÍ criem el gall del Penedès als nostres propis corrals i els engreixem durant 66 dies amb gra, fruites i hortalisses. El sacrifici el fem al nostre escorxador i els distribuïm a particulars, carnisseries, restaurants, a més de cuinar-los al nostre restaurant. En tot el procés cumplim les normatives sanitàries corresponents.

 

L’ànec mut

És una varietat del conegut ànec de Barberi, adaptada des de temps immemorials al Penedès, on ha desenvolupat unes característiques pròpies. Se li diu ànec mut ja que no produeix els sons característics de la majoria de varietats d’ànecs. La seva carn és d’una finesa exquisida i és menys greixosa que la d'altres espècies d'ànec, per tant, té menys colesterol i resulta més fàcil de digerir.

 

L'ànec mut del Penedès és de pell prima i carn consistent i magra, és a dir, té poca quantitat de greixos. A més, si es consumeix amb la pell aporta molta energia, perquè els ànecs acumulen grans quantitats de greix sota la pell com a reserva. Conté minerals com el ferro, que és de fàcil digestió i s’absorbeix fàcilment, el fòsfor, el zinc i la vitamina B1, que hi són abundants.

 

A CAL PADRÍ criem els ànecs en espais oberts durant 20 setmanes i els alimentem amb cereals, blat i blat de moro. Un cop sacrificats els distribuïm a carnisseries i particulars o els cuinem al nostre restaurant.

 

El pollastre ros ecològic

A CAL PADRÍ també comercialitzem el pollastre ros ecològic, seleccionat i criat en llibertat a la Vall del Terri (Girona). S’alimenta amb cereals i llegums de cultiu segons les normes d’agricultura ecològica, en granges ubicades enmig de la natura, i es realitzen uns estrictes controls de la producció.

 

És un tipus de carn tendra i saborosa, baixa en calories i en colesterol. Cada pollastre acostuma a tenir un pes entre 2,2 i 2,9 kg.

 

El pollastre ros ecològic també es distribuïm a particulars, carnisseries, restaurants, a més de cuinar-lo al nostre restaurant.

 

anecs
A CAL PADRÍ criem el gall del Penedès als nostres propis corrals.
anecs cal padri
L'ànec mut és una altra de les varietats d'aviram autòctones que criem als nostres corrals.

anecs cal padri
A CAL PADRÍ també comercialitzem el pollastre ros ecològic, seleccionat i criat en llibertat a la Vall del Terri segons les normes d'agricultura ecològica.

 

 

Reservar

A value is required.

A value is required.
A value is required.
A value is required.
A value is required.
A value is required.
A value is required.
 
GALERIA DE FOTOS